Leg, Latter og Løssluppenhed til dit mande-/kvindearrangement

Mande/ logearrangement med croquistegning som breaker

Det festlige Croquisshow med CroquisHeksen Prana er en sikker vinder som mandeevent. En lækker cocktail bestående af kvindelig nøgenhed sammen med højt tempo, fed mandemusik og power-croquistegninger.

Her kombinerer og hæver Prana kicket med den kvindelige nøgenhed til en oplevelse ud over det sædvanelige, fyldt med humor, fest, sammenrystning, grin, mod, fællesskab og fed læring. Det er alt andet end kedeligt og får selv alfahannen til at gå all in og få en fest med at tegne croquis.

Rigtige mænd tegner croquis!

Kombinationen af at føle sig ret meget på udebane til at begynde med, sammen med den skønne kvindelige nøgenmodel i stuen, giver en fed stemning af blufærdighed, temperaturstigning, grin og kække kommentarer der i den grad åbner op for festen.

Og inden I får set jer om tegner alle på livet løs, så selv den mest umulige pludselig føler sig som ekspert i at tegne croquis.

Med sin feminine, legende og festlige indføring i croquistegningen forfører CroquisHeksen Prana jer ind fedeste mande-icebreaker, ligeså taget løfter sig. Vær så god og ta’ for jer af retterne!

Kvindearrangement med croquistegning:

Ønsker du at sikre den magiske feststemning til dit kvindearrangement, er her muligheden for en event i topklasse

Bliv høj på livet med croquistegning

Specialdesignet til at forføre jer alle til lynhurtigt at gi’ slip på kontrollen og opleve en fest med at tegne croquis efter mandlig eller kvindelig nøgenmodel på den mest sjove, intense og sanselige måde.

Pranas Croquisshow med croquistegning byder på leg, læring og sammenrystning på et raffineret plan, der efterlader alle totalt høje på livet og fulde af juicy livsenergi. Lige på den måde vi kvinder godt kan li’ det.

Hvis der er noget, der kan krydre den festlige stemning, er det når vi hver især får åbnet op for godteposen ind til vores mest livsbekræftende sider. Vi er alle fulde af sanselighed, boblende latter, kådhed og befriende og legende skørhed, når det lige får lov at blive lokket frem i lyset.

Den nøgne model

Det er valgfrit om I ønsker en mandlig eller kvindelig croquismodel. Vælger i en mandlig nøgen model, skaber det ofte et start-boost af god energi, der giver liv i kinderne og øget temperatur i lokalet. Efterfølgende føles det hurtigt helt naturligt med nøgenheden og hovedfokus kommer over på det spændende og sjove ved croquistegningen.

Gi’ mig et kald..

28 71 88 40

Eller send en e-mail på info@croquisheksen.dk..

Så fedt og lærerigt. I starten var det meget grænseoverskridende. Både at tegne en nøgen mand, og det at skulle tegne, når man ikke føler, man kan det.Men jeg blev positivt overrasket. Det var fedt. Kan kun anbefales.
/Marianne
Fedt indslag, levende instruktion.Vi nåede langt rigtig hurtigt.God stemning – Prana levede sig godt ind i vores stemning af kvinder medio 30 + 40 med Asti i blodet
/Lene

FEST – FART – FLOW