Ring eller SMS

28 71 88 40

Croquistegning til private

Fed icebreaker til dit private arrangement

Croquis tegning -fed icebreaker til dit private arrangement

Croquis tegning efter levende model, til enhver festlig lejlighed. Denne unikke cocktail af kreativitet, krop, leg og sanselighed er med til at sikre en uforglemmelig feststemning hvor I vil opleve et stærkt fællesskab og samhørighed med hinanden.

Oplev det vildeste boost af festenergi, når jeg forfører alle i selskabet til at fyre den af med at tegne croquis efter mandlig eller kvindelig nøgenmodel , så fælles grineflip, nøgenhed, røde kinder og sjove croquistegninger føles som det mest naturlige.

 

Sammenrystende show med Croquistegning

Du kan godt glæde dig, jeg Prana, har skruet den mest juicy event med croquistegning sammen, fuld af leg, vildskab og lækker sanselighed boostet med fed musik.

Et arrangement med mig får alle gæster i forrygende feststemning, så taget kommer til at løfte sig.

Fyr op under stemningen

Det sammenrystende show med Croquistegning er velegnet til enhver samlende lejlighed, hvor der er et ønske om at sætte baren højt for hvor festligt, sjovt og befriende vi har det i samværet med hinanden.

Er dette noget du ønsker, så få besøg af CroquisHeksen og få boostet feststemningen med croquistegning præsenteret som et rent fyrværkeri af energi, livsglæde og sanselighed.

  

Musik til tegningen

Jeg har pillet de sjoveste elementer ud fra croquistegning og sat dem sammen i et forførende kreativt flow, krydret med sanselighed og lækker musik.

Men mig som din CroquisHeks og vært, er du og dit selskab sikret en event i top klasse med min helt unikke tilgang til croquistegning.

Underholdning med indhold

Jeg er ekspert i at få jer til at slippe kontrollen og få alle til at lege og ha’ det sjovt – ligegyldigt hvordan I har det med at tegne på forhånd.

Her er tale om super juicy underholdning med indhold. En event der ryster selskabet sammen på en helt ny måde og efterlader dig og dine gæster i max feststemning, hvor alle kan være endnu mere sig selv og give deres unikke bidrag ind til fællesskabet.

Oplev showet på denne video

 
 
 

Croquis tegning der opløser tegneblokeringer.

Det spiller ingen rolle om du eller en del af de andre har en ide om at I ikke kan tegne croquis tegning – eller tegne i det hele taget.

Rigtig mange, der booker croquis tegning med mig, har det på den måde inden det går løs. Med min event får I alle en ny chance med croquis tegning som afsæt, da vi tegner på helt andre måder end I har prøvet før. Her får I en oplevelse fuld af sjove og overraskende små tegneøvelser, der er nøje designet til fuldstændig at eliminere den gamle opfattelse af at være ”dårlig” til at tegne. Ja man kommer faktisk helt bag om den, da det på ingen måde handler om at tegne ”pæne” croquis tegninger for ”pænhedens” skyld. Her forsøger vi at sanse og opfatte virkeligheden i stedet- og den er ikke kun pæn, den kan være alt muligt: kraftfuld, sorgfuld, kedsommelig, fuld af livsglæde, kærlig..

En fest – ikke en præstation

Nå jeg underviser i croquis tegning handler det om at lære dig at skabe med livsglæden og med alle dine sanser. En spændende croquis tegning opstår ved at du tør være max optaget af at sanse croquis modellen frem for at ha’ fokus på at vurdere din croquis tegning. Det kan mærkes og ses på en croquis tegning om tegneren har været til fuldt ud tilstede og har haft en fest med at være kreativ, frem for den ”pæne” tegning, hvor man har siddet med skuldrene oppe om ørene, så det hele stivner – kun med fokus på resultatet.

Under eventen er der derfor slet ikke tid til at vurdere dine croquistegninger, da vi en stor del af tiden tegner super hurtigt og dynamisk, så den indre dommer slet ikke når at komme i spil.

 

TEGNELSKLEV

 

Croquistegninger der udtrykker ægte kreativitet

Hos mig handler det om ”ægte” kreativitet, der opstår ved at du hengiver dig fuldt til croquistegningen ved hjælp af leg, sanselighed og livsglæde.

Kreativitet opstår af nuets magi, hvor alt nyt og originalt bliver født. Og det er den tilstand jeg er ekspert i at forføre dig og dit selskab ind i.

Croquistegning der fanger

Det høje tempo, hvor modellens stilling hele tiden skifter, sammen med god musik, der støtter energien, bevæger vi os gennem skiftende indgange til croquis tegningen. Den ene sjovere end den anden. Det er faktisk overraskende nemt at blive fanget af at tegne croquis tegning, da vi tegner det vi selv har allermest erfaring med, nemlig kroppen.

Glemmer nøgenheden

Selve nøgenheden er kun en nyhedsværdi de første 5 minutter, derefter er der fuldt fokus på croquistegningen og på hvordan denne her krop bukker og drejer sig- hele tiden på nye måder. Ved at involvere sin egen kropsfornemmelse kan man lynhurtigt afkode hvad modellens krop gør og hvordan den står. På den måde skal man bruge hele sig selv for at tegne croquis.