Ring eller SMS

28 71 88 40

OM CROQUISHEKSEN

Croquis er in’ og hekse findes! (You know it!)

Croquisheksens festlige CroquisShow

Slip kontrollen fri i legen og sanseligheden og opnå ”ægte” magisk feststemning. Det giver plads til en stærk samhørighedsfølelse, hvor alle tør være endnu mere sig selv og gi’ los for deres mest unikke og livsbekræftende sider i fællesskabet – også fremadrettet.

Som CroquisHeks går jeg ind i mine CroquisEvents med passion, liv og sjæl, og forfører dig som deltager til det samme.

Resultatet er et fyrværkeri af energi, hvor ”fest” kun er fornavnet. Mange forbinder fest med dans, alkohol osv. Jeg inviterer din sjæl til at danse – og slippe sig uhæmmet løs, den time min CroquisEvent varer. Mange af os går med en længsel efter at være mere frie, legende og sprudlende.

  

Skubber til kontrollen

Min tilgang er, at når vi slipper kontrollen, så skærpes vores sanser, og vi kan være mere til stede i livet – fulde af energi og vitalitet.

Mit kunstneriske ”kendetegn” er den levende og kraftfulde streg på papiret, hvor hånden bag er ”ærlig” og mærkes. Vi kender alle den naturlige, nøgne streg hos børn. Børn forstiller sig ikke, de er. Det er det samme jeg opfordrer dig til: Drop det dygtige og perfekte, og kom og tegn med, lige som du er.

Udfordrer’inden

Jeg nægter at lade livsenergien, den vi alle fødes med og lever af, være noget vi tager for givet. Den skal næres, forkæles, fremelskes og ikke mindst nydes. Samtidigt går jeg ikke af vejen for at udfordre din ”sathed”.

Med overbevisende kraft rykker jeg dig ud af din komfortzone, og før du ved af det, er du som sprunget op af Pandoras æske og overrasker dig selv med at synes det er ok, ja måske ovenikøbet helt vildt sjovt og naturligt, at sidde foran en nøgen mand eller kvinde og tegne uhæmmet og inderligt – som om det gjaldt livet!

  

Livsenergetisk forførelse

Mit navn Prana betyder ”livskraft” og jeg er ekspert i forførelsen ind til din livskraft på den fede måde. CroquisEventen er måden, jeg bidrager med mit unikke trylleri til universet, og siger til os alle: ”Det er fedt at leve!”.

Med min kreative formidling og en dygtig og dejlig nøgenmodel, medbringer jeg en palet af livsglæde, hvor du får det hele bragt til døren. Du skal bare læne dig tilbage og nyde turen.

  
  

TEGNELSKLEV

  

Sej til gruppedynamik

Som menneske er du i gode hænder. Jeg er en varm og nærværende CroquisHeks, der er god til at spotte den enkelte deltager og udvise ægte omsorg. Samtidig elsker jeg at fyre den max af med humor og indlevelse og løfte selskabet, så rummet fyldes med en fest af energi og livsglæde, der varer ved resten af dagen.

CroquisHeksens kunstneriske baggrund

Jeg har 8 års Kunstuddannelse som croquistegner, bodyart- performer og keramiker:

Jeg er grundlægger af CroquisHeksen.dk, hvor jeg i dag arbejder på fuld tid med mine festlige CroquisShows for firmaer og private selskaber.

Gennem årene har jeg undervist i kortere og længere croquisforløb mange steder i jylland,  blandt andet Kolding Designhøjskole, den Skandinaviske Designhøjskole og Skolen for Kunst og Design samt min egen tegneskole Den Ekspressive CroquisSalon.

Jeg har 25 års erfaring som croquismodel og CroquisHeks og arbejder endvidere som bodyartperformer og Croquiskunstner.