Ring eller SMS

28 71 88 40

Firmaarrangementer og events

CroquisHeksens festlig firma-CroquisShow

Tegn efter nøgenmodel med kollegaerne

Tegning efter nøgen model er blevet en utrolig populær firmaaktivitet inden for de seneste år, som en raffineret fællesskabende starter. Oplev CroquisHeksens festlige firma-CroquisShow og sæt barren højt for hvor sjovt og festligt stemningen mellem kollagerne ”må være” til jeres firmaarrangement.

Pranas croquisevent fungerer for alle brancher og er den helt rigtige icebreaker til alle typer firmasammenkomster: teambuilding, firmafest, visionsdag, kick off, temadag, julefrokost, fyraftens-hygge etc.

 
  • Rusker liv i dialogen og det kollegiale fællesskab
  • Designet til at vække skjulte potentialer hos den enkelte til brug i fællesfeltet
  • Legende tilgang til innovation og kreativitet
  • En udvidelse af, hvor levende det er tilladt at være i samvær med dine kolleger

CroquisHeksens video!

Kom med ind til croquis-showet

3

Befri din livsglæde

På ingen tid formår Prana, CroquisHeksen at få hele rummet til at emme af høj og festlig energi, når hun passioneret og energifyldt forfører jer ind i croquistegningens magiske univers. En hengivelse ind i befriende latter, sprudlende livsglæde, masser af leg og kreativitet, fed musik og humor.

Slip kontrollen

Prana har sammensat en unik cocktail med de sjoveste indgange fra croquis tegning, der sikrer at alle slipper kontrollen fri i leg og sanselighed- og inden I ser jer om, går I helt amok med at tegne efter mandlig eller kvindelig nøgenmodel, som om I aldrig havde gjort andet.

 

Fed cocktail med tegning efter nøgenmodel

Jeres kompetente croquisinstruktør Prana har skabt et brag af en croquis-oplevelse af høj kvalitet, der er designet til at give værdi på rigtig mange områder på den korte tid croquiseventen varer. En kreativ og innovativ event, der styrker fællesskabet og skaber nærende og magisk samvær mellem kollegaerne- også fremadrettet.

 

Nøgenmodellen

Det festlige start-kick med den nøgne model sikrer at kinderne får farve, at temperaturen stiger en grad eller to i rummet og hæver energiniveauet på en dejlig levende måde – den nøgne croquismodel bliver hurtigt en helt naturlig ting man ikke tænker over, når alle er i fuld gang med at tegne, sanse og se modellen med de korte sjove og befriende tegneøvelser.
Mange har en ide om at de ikke kan tegne- Pranas Croquisevents fjerner lynhurtigt hvad der måtte være af tegneblokeringer og får alle til at genfinde den naturlige spontane glæde ved at skabe og udtrykke sig kreativt.

 

TEGNELSKLEV

Festlig, Fed og Fri stemning

Undervisningsdelen er vigtig at have med, da den gør en verden til forskel. Den festlighed som croquisevent.dk tilbyder, er en unik kvalitet ved lige netop Prana, CroquisHeksens croquisevent, hvor hun kombinerer sit speciale croquistegning med sine mange års erfaring og arbejde med gruppedynamik/gruppeenergi – og det at åbne op til mere livsglæde gennem at have god kontakt til sin krop og sine sanser.
CroquisHeksen Prana er specialist i, på en tryg og legende måde, at få folk til at slippe deres danske tilbageholdthed, så der på ingen tid opstår en usædvanlig festliglig, let og legende energi i rummet. Det kan ikke beskrives – det skal opleves.

 

Fed totaloplevelse

Pranas festlige Croquis Event handler om tegning og meget mere. En totaloplevelse af sanselighed, musik, raffineret sammenrystning af gruppen, de sjoveste tegneindgange sat sammen i et forførende kreativt flow.

Hurtig sammenrystning

Kort sagt en åbning til at være sammen meget mere levende, sanseligt og totalt. Elementer der tilsammen skaber den ægte feststemning, som vi alle håber på der opstår, når vi fører folk sammen. Og samtidig ryster den op i det kollegiale fællesskab og giver fornyet plads til den enkelte i arbejdsgruppen.

 

Blufærdigheden opløses

Oplevelsen af ikke at kunne tegne, blufærdigheden over den nøgne model og almindelig dansk tilbageholdenhed, er som blæst væk fra solen, når Prana forfører jer til at slippe kontrollen løs og boltre jer i kreativiteten og sanseligheden med nøgenmodellen som motiv. En oplevelse I ikke glemmer foreløbig og som giver masser at snakke om bagefter.

 

Et crazy kick-ass tequila sunrise CroquisShow

 

Skab levende tegninger

Eventen adskiller sig fra mange andre croquisworkshops, da det ikke bare er en traditionel og almindelig tegneskoleundervisning. Her er tale om en raffineret event, der har et positivt udbytte på mange planer.

Ud over at den enkelte lærer en masse om at skabe levende tegninger med alle sanser, giver croquiseventen også en oplevelse af hvor sjovt, berusende og nærende det føles både for gruppefællesskabet og personligt, når alle hengiver sig ind i det fælles slip over i højre hjernehalvdel, der hvor kreativiteten overvejende holder til.

Højre hjernehalvdel – kreativiteten og nuet

Højre hjerne halvdel er adgangsbilletten til din kreative essens og til en skøn befriende oplevelse af at være max levende i nuet med åbne sanser forenet med alle dine kollegaere i et fælles festligt flow. Samtidig fyrer det op under en masse positive sider hos alle, hvilket er med til at give et skønt nuanceret og berigende møde resten af aftenen.