Tegn efter nøgenmodel med kollegaerne

CroquisHeksens festlig firma-CroquisShow

Tegning efter nøgenmodel - tidens store trend

Tegning efter nøgen model er blevet en utrolig populær firmaaktivitet inden for de seneste år, som en raffineret fællesskabende starter.

Få besøg af CroquisHeksen Prana og sæt barren højt for hvor sjovt og festligt stemningen mellem kollagerne ”må være” til jeres firmaarrangement.
For hvorfor nøjes med mindre end den fedeste feststemning, den vi alle drømmer om opstår, når vi bringer folk sammen?

FirmaEvent med CroquisHeksens Croquis-show

  • Rusker liv i dialogen og det kollegiale fællesskab
  • Legende tilgang til innovation og kreativitet
  • En fælles oplevelse til forskellige lag af organisationen
  • Designet til at vække skjulte potentialer hos den enkelte til brug i fællesfeltet
  • En udvidelse af, hvor levende det er tilladt at være i samvær med dine kolleger

Pranas croquisevent fungerer for alle brancher og er den helt rigtige icebreaker til alle typer firmasammenkomster: teambuilding, firmafest, visionsdag, kick off, temadag, julefrokost, fyraftens-hygge etc.

Send en e-mail på info@croquisheksen.dk eller gi’ mig et kald eller send SMS

FEST – FART – FLOW

Fed cocktail med tegning efter nøgenmodel

Jeres kompetente croquisinstruktør Prana har skabt et brag af en croquis-oplevelse af høj kvalitet, der er designet til at give værdi på rigtig mange områder på den korte tid croquiseventen varer. En kreativ og innovativ event, der styrker fællesskabet og skaber nærende og magisk samvær mellem kollegaerne- også fremadrettet.

Slip kontrollen

På ingen tid formår Prana, CroquisHeksen at få hele rummet til at emme af høj og festlig energi, når hun passioneret og energifyldt forfører jer ind i croquistegningens magiske univers.

En hengivelse ind i befriende latter, sprudlende livsglæde, masser af leg og kreativitet, fed musik og humor.
Prana har sammensat en unik cocktail med de sjoveste indgange fra croquis tegning, der sikrer at alle slipper kontrollen fri i leg og sanselighed- og inden I ser jer om, går I helt amok med at tegne efter mandlig eller kvindelig nøgenmodel, som om I aldrig havde gjort andet.

Blufærdigheden opløses

Oplevelsen af ikke at kunne tegne, blufærdigheden over den nøgne model og almindelig dansk tilbageholdenhed, er som blæst væk fra solen, når Prana forfører jer til at slippe kontrollen løs og boltre jer i kreativiteten og sanseligheden med nøgenmodellen som motiv. En oplevelse I ikke glemmer foreløbig og som giver masser at snakke om bagefter.

Nøgenmodellen

Det festlige start-kick med den nøgne model sikrer at kinderne får farve, at temperaturen stiger en grad eller to i rummet og hæver energiniveauet på en dejlig levende måde – den nøgne croquismodel bliver hurtigt en helt naturlig ting man ikke tænker over, når alle er i fuld gang med at tegne, sanse og se modellen med de korte sjove og befriende tegneøvelser.
Mange har en ide om at de ikke kan tegne- Pranas Croquisevents fjerner lynhurtigt hvad der måtte være af tegneblokeringer og får alle til at genfinde den naturlige spontane glæde ved at skabe og udtrykke sig kreativt.

Gi’ mig et kald..

28 71 88 40

Eller send en e-mail på info@croquisheksen.dk..

Det praktiske

Croquiseventen kommer lige til døren og foregår I jeres lokaler. Den varer ca. 75 minutter med Prana både som underviser og model, hvilket funderer super godt. I kan også vælge at tegne en mandlig model i stedet, så står Prana blot for undervisningsdelen.

Er I mere end 40 kan det være en fordel at bestille to nøgenmodeller, så deltagerne ikke kommer for langt væk fra modellen. Det er vigtigt at kunne se hele modellen og gerne også de små finere linjer, der gør nøgenmodellen unik og spændende at tegne efter, som et fashinerende landskab vi sammen går på opdagelse i.

Croquisevent.dk står for tegneplader, musik, tegneredskaber og en underholdende croquisevent i topklasse.

I står selv for:
Papir, A3 af kopikvalitet ( 15 ark til hver eneste deltager ),

Et lyst lokale, hvor der opstilles stole i en halv-eller helcirkel, så alle kan se hele nøgenmodellen.
En stikkontakt i nærheden ( – og evt. en forlængerledning ) til Pranas medbragte usikafspiller.

OBS: Der skal ikke bruges borde, da Prana medbringer tegneplader til alle deltagere.

Det siger kunderne om CroquisHeksen Prana og CroquisEvent:

Det har være en meget speciel og ny oplevelse, og noget jeg aldrig har prøvet før.Det var sjovt at prøve at tegne for forskellige måder.Det har været en anderledes oplevelse. Så tak fordi du kom!
/Henrik
En rigtig god og lærerig oplevelse.En perfekt blanding af sjov og læring.En meget levende oplevelse.
/Marianne
Det er super dejligt at have love til at være uperfekt.At få tankerne på helt andre baner. Her tænker jeg at kunne slippe for arbejdstanker.Dejligt at få lov til at give los.
/Poul

Højre hjernehalvdel – kreativiteten og nuet

Eventen adskiller sig fra mange andre croquisworkshops, da det ikke bare er en traditionel og almindelig tegneskoleundervisning. Her er tale om en raffineret event, der har et positivt udbytte på mange planer.

Ud over at den enkelte lærer en masse om at skabe levende tegninger med alle sanser, giver croquiseventen også en oplevelse af hvor sjovt, berusende og nærende det føles både for gruppefællesskabet og personligt, når alle hengiver sig ind i det fælles slip over i højre hjernehalvdel, der hvor kreativiteten overvejende holder til.

Højre hjerne halvdel er adgangsbilletten til din kreative essens og til en skøn befriende oplevelse af at være max levende i nuet med åbne sanser forenet med alle dine kollegaere i et fælles festligt flow. Samtidig fyrer det op under en masse positive sider hos alle, hvilket er med til at give et skønt nuanceret og berigende møde resten af aftenen.

Hurtig sammenrystning

Pranas festlige Croquis Event handler om tegning og meget mere. En totaloplevelse af sanselighed, musik, raffineret sammenrystning af gruppen, de sjoveste tegneindgange sat sammen i et forførende kreativt flow. Kort sagt en åbning til at være sammen meget mere levende, sanseligt og totalt. Elementer der tilsammen skaber den ægte feststemning, som vi alle håber på der opstår, når vi fører folk sammen. Og samtidig ryster den op i det kollegiale fællesskab og giver fornyet plads til den enkelte i arbejdsgruppen.

Festlig, Fed og Fri stemning

Undervisningsdelen er vigtig at have med, da den gør en verden til forskel. Den festlighed som croquisevent.dk tilbyder, er en unik kvalitet ved lige netop Prana, CroquisHeksens croquisevent, hvor hun kombinerer sit speciale croquistegning med sine mange års erfaring og arbejde med gruppedynamik/gruppeenergi – og det at åbne op til mere livsglæde gennem at have god kontakt til sin krop og sine sanser.
CroquisHeksen Prana er specialist i, på en tryg og legende måde, at få folk til at slippe deres danske tilbageholdthed, så der på ingen tid opstår en usædvanlig festliglig, let og legende energi i rummet. Det kan ikke beskrives – det skal opleves.