Ring eller SMS

28 71 88 40

Hjem » Blog » Firma » Teambuilding med CroquisHeksens festlige, fordybende og frisættende CroquisShow

Teambuilding med CroquisHeksens festlige, fordybende og frisættende CroquisShow

Mandlig croquismodel poserer ved event

Glæd jer til dette festlige indspark med CroquisHeksen Prana, hvor kollegaerne sammen tegner efter mandlig eller kvindelig nøgenmodel, CroquisShowet er kendt som et af Danmarks mest livsbekræftende teambuilding-events, der på kort tid giver værdi på utrolig mange niveauer.

Oplev et brag af en icebreaker, der i den grad booster feststemningen og på rekordtid skaber den fedeste samhørighed kollegaerne imellem – så ingen har lyst til at gå hjem!
Oplev hvordan alle forføres til at slippe sig selv løs i leg og sanselighed, så der opstår ”den ægte kreativitet”, der ikke handler om at tegne perfekte tegninger, men om at ha’ en fest med at tegne og om hvordan man tegner den ”levende” streg, som er den vigtigste ingrediens i en spændende croquistegning.
Oplev croquismodellens nøgenhed, som et fedt startkick, der giver liv i kinderne og får temperaturen i lokalet til at stige- og oplev også hvor hurtigt det forvandles til noget helt naturligt, det at sidde sammen og fordybe sig i at tegne den nøgne krop, som vi jo alle har erfaring med at være inden i.
Oplev hvordan alle åbner op for de mest livbekræftende sider i sig selv, som bringes i spil i det fælles rum, der kommer til at emme af høj energi, masser af livfuldhed, befriende latter, lækker kraftfuldhed, og fordybende finsanselighed.

Udvid livspaletten for alle på arbejdspladsen

Det kan være udmattende at opholde sig i mange timer på arbejdspladsen hver dag, hvis ikke der er plads til at man helt kan være sig selv i det kollegiale fællesskab.

Under Croquiseventen med Prana udfordres, udleves og udvides netop denne fælles energi og livfuldhed kollegaerne imellem, så alle mærker den positive effekt, det har på lysten og glæden ved hinandens selskab både under dagens festligheder og i hverdagen fremadrettet.

Efterfølgende vil deltagerne opleve en udvidelse af, hvor levende det er tilladt at være i samvær med deres kollegaer, og dette smitter direkte af på trivslen og arbejdsglæden. Den større livspalet giver mere plads til, at den enkelte medarbejder i højere grad kan være sig selv.

Om CroquisHeksen Prana

Pranas CroquisShow vækker kort sagt os alle endnu mere til live på en skøn, nær og livsbekræftende måde. Med glimt i øjet, kvindelige charme, masser af humor og knivskarpe instruktioner, får hun selv den mest tilbageholdende dansker ud af busken, så alle får en fælles fest med at tegne croquistegning.

Prana lever af at arbejde med croquistegning, der er hendes unikke speciale. Ud over at være udøvende croquiskunstner, underviser hun på mange af landets forskellige design-, kunstskoler og kunstuddannelser, hvor hun er kendt for sin usædvanlig levende undervisningsform, hvor der tegnes og indlæres med samtlige sanser.

Og ikke mindst turnerer hun rundt i Danmark med sit ualmindelige festlige CroquisShow, hvor alle kan få en oplevelse af, hvor magisk og livfuldt et rum det er muligt at skabe med en topmoderne version af den ældgamle disciplin croquis.

Prana giver os en helt ny oplevelse med croquistegning, der er designet til udfordre det moderne vestlige menneskes problem med at slippe sindet og venstre hjernehalvdel, så alle kan få en oplevelse af hvor opladende og befriende det er at komme over i højre hjernehalv, der hvor kreativiteten, nuet og lykkefølelsen overvejende opleves.

Prana har den store fordel, at hun udover sine unikke evner med croquistegning har en livlang uddannelse i forhold til at arbejde gruppedynamisk med at sætte mennesker fri, ved at åbne mere op gennem kroppen og sanserne. Hun er en dybhavsdykker i menneskets indre og ved særligt meget om hvordan vi får liv i samtlige ressourcer vi potentielt har til rådighed indeni. Hendes dybt erfarede indblik i vores indre liv, gør Prana til en usædvanlig smittende, levende og vanvittig dygtig formidler inden for alt der vedrører krop, fri bevægelse, kreativitet, samhørighed, trivsel, liv og sanselighed og autentisk kommunikation.

Det praktiske:

Pranas CroquisShow har en varighed af ca. 75 minutter, det kommer lige til døren og afholdes I lokaler i har til rådighed. Croquisheksen, Prana, medbringer det hele: model, tegneplader, tegneredskaber, papir, musik og et styks toptunet croquisshow fuld af fest, fart og flow. I skal blot læne jer tilbage og lade jer forføre.

Glæd jer til et ordentligt skud skøn livsenergi!

Bevægelsestegning

Her går det ud på at ha’ fokus på det modellen gør

CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

“Hvorfor kalder du dig for CroquisHeksen?” bliver

Festlig forførelse med croquistegning til julefrokosten

CroquisHeksens festfyrværkeri af et CroquisShow De