Ring eller SMS

28 71 88 40

Hjem » Blog » Privat » Festlig forførelse med croquistegning til julefrokosten

Festlig forførelse med croquistegning til julefrokosten

CroquisHeksens festfyrværkeri af et CroquisShow

Der er dømt julestemning lige fra starten, når I sammen vover jer ud i at tegne et nøgent menneske. Jeres instruktør, CroquisHeksen Prana, har sammensat den fedeste croquis-icebreaker, der giver røde kinder og julelys i øjnene, med de sjoveste indgange til croquistegning. I løbet af ganske kort tid forfører hun med kvindelig charme, herlig humor og klare og professionelle instruktioner, alle til lynhurtigt at slippe kontrollen løs og få en fest med at tegne croquis efter mandlig eller kvindelig nøgen model – uanset forkundskaber.

Croquisteging som en festlige genvej

Hvorfor ikke skyde genvej – springe den indledende høflighedsintro over – og gå direkte til festlighederne? Pranas CroquisEvent med croquistegning er skræddersyet til hurtigt at åbne op ind til alles mest livsbekræftende sider, så rummet kommer til at emme af høj energi og fed livsglæde der slippes løs i den fælles leg så taget er ved at løfte sig.

Med Pranas charmerende CroquisShow starter jeres julefrokost på et højdepunkt, så der allerede er skabt en stemning af fællesskab, humor og snakkesalighed når rødkålen, frikadellerne og snapsen kommer på bordet.

Croquisevent til kvinder

Kvindearrangement med croquistegning: Ønsker du at

Event til mænd

Mande/ logearrangement med croquistegning som brea

Bevægelsestegning

Her går det ud på at ha’ fokus på det modellen gør

CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

“Hvorfor kalder du dig for CroquisHeksen?” bliver