Ring eller SMS

28 71 88 40

Hjem » Blog » Privat » Event til mænd

Event til mænd

Loge-arrangementer og andre mandeevents

Mande/ logearrangement med croquistegning som breaker

Det festlige Croquisshow med CroquisHeksen Prana er en sikker vinder som mandeevent. En lækker cocktail bestående af kvindelig nøgenhed sammen med højt tempo, fed mandemusik og power-croquistegninger.

Her kombinerer og hæver Prana kicket med den kvindelige nøgenhed til en oplevelse ud over det sædvanelige, fyldt med humor, fest, sammenrystning, grin, mod, fællesskab og fed læring. Det er alt andet end kedeligt og får selv alfahannen til at gå all in og få en fest med at tegne croquis.

RING +45 28 71 88 40

Rigtige mænd tegner croquis!

Kombinationen af at føle sig ret meget på udebane til at begynde med, sammen med den skønne kvindelige nøgenmodel i stuen, giver en fed stemning af blufærdighed, temperaturstigning, grin og kække kommentarer der i den grad åbner op for festen.

Og inden I får set jer om tegner alle på livet løs, så selv den mest umulige pludselig føler sig som ekspert i at tegne croquis.

Med sin feminine, legende og festlige indføring i croquistegningen forfører CroquisHeksen Prana jer ind fedeste mande-icebreaker, ligeså taget løfter sig. Vær så god og ta’ for jer af retterne!

Croquisevent til kvinder

Kvindearrangement med croquistegning: Ønsker du at

Bevægelsestegning

Her går det ud på at ha’ fokus på det modellen gør

CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

“Hvorfor kalder du dig for CroquisHeksen?” bliver

Hvorfor det er hot at tegne efter nøgenmodel!

-Vildt, sanseligt og forførende er den feedback je