Ring eller SMS

28 71 88 40

Hjem » Blog » Croquisheksen » CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

Hør eventyret om hvorfor jeg kom til at hedde CroquisHeksen

“Hvorfor kalder du dig for CroquisHeksen?” bliver jeg ofte spurgt. Og det er en lille sød historie, som jeg gerne vil dele med dig.

Navnet CroquisHeksen kom til mig dengang for længe siden. Midt i “kampen” med mit første blogindlæg i forbindelse med mit croquis-firma, croquisheksen.dk.

Jeg husker at min gamle skriveblokering, der har fulgt mig gennem en stor del af min skolegang rasede i midt indre. Alligevel kastede jeg mig ud i at lære blogindlæggets væsen at kende.

I håb om at skrive mindst muligt, valgte jeg til at starte min debut med at lave en video af en dag på turné med mit festlige og sammenrystende CroquisShow, som er det jeg lever af.  Videoen kan du se her og den endte med at hedde: Se hvordan jeg får danskerne til at fyre den max af.
Det var dog ikke nok med en video, så jeg måtte alligevel i gang med skriveriet.

Hvad man ikke gør for et blogindlæg

Og sådan gik det til at jeg på en dejlig solskinsdag tog ud på en arbejdsdag med 5 croquisevents rundt i det Danske land. Her bragede jeg derudaf med mit Crazy kick ass tequila sunrise CroquisShow . Og medens jeg skabte en humørbombe af energi, hvor end jeg kom frem,  filmede jeg løs.
Ved solnedgang afsluttede jeg dagen med et stort firmaarrangement på Scandic Hotels i Fredericia for 60 deltagere med både mandlig og kvindelig croquis model på.

Den brutale virkelighed

Klipningen af filmen forløb i det det fedeste flow- med hjælp fra min croquis-kollega Charlotte.
Og min første film var født !- troede jeg……. men sådan blev det ikke lige.

Midt i fejringen – opdagede vi til vores skræk, at vi for at rydde op på computeren, havde slettet originalklippene. En stor fejl, da de stadig var stier hen til filmen. Dette medførte ulykkeligvis, at Croquis-filmen med alle lag af tekst, musik og brudstykker fra dagen, havde forvandlet sig til et underlig hullet krater af det der var engang. Mange timers arbejde røg på den måde i vasken. Snøft!

Og ud af asken opstod CroquisHeksen

Udmattede og ærgelige søgte vi tilflugt i Charlottes køkken, hvor vi trøstede os med café latte. Og det var her midt i en form for vakuum-følelse, fra at flyve af glæde til at miste alt – at CROQUISHEKSEN opstod.

Medens vi lavede kaffen slap vi alt for en stund, og kom til at associere over, hvad jeg mon var for en størrelse. Var jeg Croquisdronningen, eller hvad jeg….. Og pludselig kom Croquis-Heksen ud af munden. Vi kiggede straks på hinanden og udbrød et Jaaaah da, der var den. Spot on!

Janteloven go home

For mig symboliserer Croquis-Heksen den side af mig, der tryller med god energi og kan forføre selv den mest tilbageholdte dansker, ja endda alfahannen til at få en fest med at tegne efter nøgen model- uanset forkundskaber.

CroquisHeksen repræsenterer den vilde og frie natur i mig, der forvandler vores lidt tilbageholdte dansker-leverpostegshygge til et fyrværkeri af en feststemning. Alle bidrager 100 procent med at gi´ energi ind i fællesskabet, når jeg tar’ rundt i danmark med CroquisHeksens festlige CroquisShow.

CroquisHeksen skaber den ægte og fede feststemning og samhørrighed, hvor der bliver delt, lyttet, grinet, danset og talt fra hjertet og hvor ingen har lyst til at gå hjem. Fra det ”rigtige” sted, som vi alle inderst inde elsker at møde hinanden fra – der hvor møderne mellem os giver mening.

 

Croquisevent til kvinder

Kvindearrangement med croquistegning: Ønsker du at

Event til mænd

Mande/ logearrangement med croquistegning som brea

Bevægelsestegning

Her går det ud på at ha’ fokus på det modellen gør

CroquisHeksens-tegne-feste-danse-have-det-vildt-sjovt-KÆMPE STORE NYE BUS

Spænd sikkerhedsselen og gør klar til afgang, for