Ring eller SMS

28 71 88 40

Hjem » Blog » Privat » Croquisshow til polterabend

Croquisshow til polterabend

- et kick med nøgenhed på den fede måde

Skru helt op for stemningen med croquistegning til jeres polterabend

Hæv baren for hvor sjovt I må ha’ det med hinanden. Croquisevent tilbyder Danmarks mest intense, hotte og sjove Croquisshow med croquistegning efter mandlig eller kvindelig model til din vens eller venindes polterabend. CroquisHeksen Prana, som er kendt for at skabe fællesskab og feststemning på rekordtid, er den, der sørger for at der er dømt show for alle pengene, hvor nøgenhed, højt festligt tempo, fed musik og den ene overraskende sjove tegneøvelse efter den anden, får energien og feststemningen op at køre i højeste gear.

Prana har 18 års erfaring som udøvende kunstner og underviser.. Hun lever af at arbejde med croquistegning og har igennem mange år specialdesignet denne yderst professionelle og underholdende croquisevent til jeres polterabend, som hun selv kalder det festlige Croquisshow, hvor alle er maksimalt deltagende, ligegyldigt hvordan den enkelte har det med at tegne på forhånd.

Croquistegning – hvor og hvornår?

Croquiseventen adskiller sig fra mange andre croquisworkshops, da det ikke bare er en traditionel og almindelig tegneskoleundervisning. Men en event der virkelig sparker røv og efterlader alle i selskabet i max feststemning.

CroquisShowet bestilles enten med mandlig eller kvindelig croquismodel og afholdes fortrinsvis i Østjylland.

Mine mandlige modeller er super dygtige og dejlige, alle i den yngre kategori. Ønsker du kvindelig croquismodel, er det med mig både som underviser og model. Jeg har stået croquismodel så længe, jeg kan huske, og jonglerer ubemærket mellem de to roller, hvilket giver en fed dynamik til croquisshowet.

Hele herlighede har en varighed af ca. 60 minutter og foregår i jeres lokaler. Jeg medbringer en event i top klasse med fed musik og alle tegnematerialer inkluderet undtaget papir.

Da croquiseventen kræver at I er nogenlunde friske i hovederne og ikke har indtaget for meget alkohol, afholder vi fortrinsvis showet om formiddagen eller eftermiddagen med mindre der laves en helt speciel aftale.

Ring endelig og få en uforpligtende gratis telefon-snak, hvor du kan høre mere om det festlige croquisshow og hvor vi snakke pris og muligt tidspunkt og afstemmer vores forventninger.

Et kick med nøgenhed og croquistegning hævet op i den fedeste underholdnings-liga.

Vi ses.

Vildt sammenrystende

Croquistegning har ry for at tilføre magi til feststemningen, og for at opnå det, kræver det, at man er i hænderne på en knald dygtig underviser som ex Prana. Ubemærket og igennem leg og sanselighed styrer hun jer helt uden om gamle ideer om ikke at kunne tegne, som rigtig mange har, ind i et fedt fælles tegneflow med croquis, hvor I lærer en masse på rekordtid, samtidig med at I bliver rystet sammen på en vildt sjov og levende måde.

CroquisShowet bestilles enten med mandlig eller kvindelig croquismodel og afholdes fortrinsvis i Østjylland.

Croquisevent til kvinder

Kvindearrangement med croquistegning: Ønsker du at

Event til mænd

Mande/ logearrangement med croquistegning som brea

Bevægelsestegning

Her går det ud på at ha’ fokus på det modellen gør

CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

“Hvorfor kalder du dig for CroquisHeksen?” bliver