Ring eller SMS

28 71 88 40

Hjem » Blog » Privat » Festligt fødselsdags-croquisshow

Festligt fødselsdags-croquisshow

Boost din fødselsdagsfest til uanede højder med Pranas croquisshow.

For dig, der ikke vil nøjes med mindre end den absolut fedeste oplevelse og samvær med dine venner og gæster

– hvor der opstår en fri, let og nær stemning lige fra starten. Det er kvalitetsunderholdning i den høje ende, hvor alle vil føle sig opstemt og opladet resten af aftenen og flere dage efter.

Festfyrværkeri, Energi & Croquis

Her skydes feststemningen i gang med et brag, når du og dine gæster sidder tæt sammen og prøver kræfter med at tegne croquistegning efter en nøgen mandlig eller kvindelig model.
Eventen er raffineret sammensat, hvor den ene sjove tegneøvelse afløser den anden sammen med fed musik og underholdende instruktioner fra Prana, der er ekspert i at få selv den mest generte og tilbageholdende gæst til at slippe kontrollen og tegne croquis på livet løs.

Pranas Croquisshow kan noget helt særligt i forhold til feststemningen. Det er designet til på kort tid at åbne op for mange af vores mest livsbekræftende sider, der kommer i spil som en fælles pulje af ressourcer og god energi, I har med jer til at fortrylle resten af aften.

Croquismodellen

I bestemmer selv om I ønsker en mandlig eller kvindelig nøgenmodel. Er i et rent kvinde -eller mandeselskab er der mange, der vælger en model af modsatte køn, som et ekstra krydderi til lige at få temperaturen til at stige et par grader i rummet til at starte med. Ved blandede selskaber er det min erfaring at en kvindelig model er det som de fleste har nemmest ved at forholde sig til. Men det helt frivilligt hvad I ønsker.

Fælles for oplevelsen med nøgenheden er, at det lynhurtigt føles helt naturligt at skulle betragte og tegne den nøgne krop.

Croquisevent til kvinder

Kvindearrangement med croquistegning: Ønsker du at

Event til mænd

Mande/ logearrangement med croquistegning som brea

Bevægelsestegning

Her går det ud på at ha’ fokus på det modellen gør

CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

“Hvorfor kalder du dig for CroquisHeksen?” bliver