Ring eller SMS

28 71 88 40

Hjem » Blog » Privat » Fredagsbar med Street Croquis i Graffiti tunnelen

Fredagsbar med Street Croquis i Graffiti tunnelen

CroquisHeksens festlige CroquisShow i det offentlige rum

CroquisHeksens festlige CroquisShow i det offentlige rum- et cool kulturarrangement for unge studerende i kombination med efterfølgende fredagsbar og musik.

Fuld hus med over 40 unge studerende, der mødte op til en anderledes fredagsbar i det offentlige rum. En kæmpe succes med en flok skønne modige unge mennesker, der var klar på en cool udfordring – tegning efter den nøgne menneskekrop med CroquisHeksen Prana fra croquisevent.dk

Alle unge mennesker blev stuvet tæt sammen i den rå og cool grafitti tunnel til et brag af en croquisoplevelse – et innovativ, festlig og moderne indgang til croquistegning, hvor der blev tegnet på livet løs i et intenst, sjovt og festligt tempo tilsat stemningsskabende musik.

Magisk stemning i graffititunnellen

En hyldest til den naturlige nøgenhed og kropslighed som er universel, som vi alle kender via deres egen krop. En spændende læring i at fange croquismodellens udtryk, både stemning og kropsholdning, igennem en fedt flow af forskellige sjove og livfulde tegneøvelser, der tryllebandt alle fra start til slut.

Et CroquisShow der skabte en magisk åben stemning, og gav liv i øjnene og varme i kinderne på de unge mennesker, som på rekordtid blev rystet sammen til den efterfølgende fredagsbar.

Croquisevent til kvinder

Kvindearrangement med croquistegning: Ønsker du at

Event til mænd

Mande/ logearrangement med croquistegning som brea

Bevægelsestegning

Her går det ud på at ha’ fokus på det modellen gør

CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

“Hvorfor kalder du dig for CroquisHeksen?” bliver