Ring eller SMS

28 71 88 40

Hjem » Blog » Privat » Se hvordan jeg forfører danskerne til at fyre den max af

Se hvordan jeg forfører danskerne til at fyre den max af

Ta’ med CroquisHeksen Prana på arbejde

Ta’ med mig en dag på turné, når jeg er CroquisHeks, og se hvordan jeg forfører deltagerne til at slippe hæmningerne løs og fyre den max af med tegning efter nøgenmodel.

https://www.youtube.com/watch?v=yNDfRNhWCdA

Jeg elsker at kickstarte en festlig sammenkomst

Jeg elsker mit job som CroquisHeks, hvor jeg får lov til at indtage folks arbejdsplads eller hjem på den go’e måde, som en kickstarter til en festlig sammenkomst.

Min intention er simpelthen at fylde rummet op med et festfyrværkeri af energi, livsglæde og sanselighed – så der kan opstå en ægte feststemning.

Udgangspunktet er croquistegning, som betyder at du tegner efter nøgenmodel. Både det at tegne og så oven i købet et nøgent menneske, er i sig selv med til at bryde nogle grænser ned. Men det er kun de første 5 minutter, så vil du allerede føle dig fri og løssluppen.

Vi slipper kontrollen og flyder med i legen

Efter kort tid tegner du uhæmmet løs uden tanke og har en fest med det. Enhver følelse af ikke at kunne tegne er forsvundet, og der kan opstå en dyb følelse af glæde og frihed, som dengang du var barn og bare var helt til stede og fordybet i nuet.

Og det er i virkeligheden det, min CroquisEvent handler allermest om. Den handler om at forføre dig over i højre hjerne halvdel, derovre hvor kreativiteten og centret for livsglæde og lykke sidder.

Når du havner i højre hjernehalvdel er du fri af din indre kritiker og dine hæmninger og kan meget lettere slippe kontrollen helt og flyde ind i leg og livsglæde i fælleskabet med gruppen.

Så længe du er her er livet en fest, for her kan du være allermest dig selv i selskab med andre. Fri, åben og autentisk. Og jo mere du formår at gi’ slip og overgive dig til at lege med fuldt ud, jo mere festenergi bliver der bygget op i fællesskabet.

Et magisk øjeblik af nærende livsglæde

Kender du den fornemmelse af at ”taget løfter sig”? – når det hele går op i en højere enhed og alle i selskabet bare giver sig selv max ind til et fælles fokus.

Det er som om vi havner i et magisk nærvær sammen, hvor livet bare flyder berusende gennem kroppen. Disse magiske stunder, er faktisk nogle af dem vi husker allerbedst, for der var vi fuldt ud til stede i nuet og opfyldt af nærende livsglæde.

Det vildeste flow

For kort tid siden var jeg til dansefest i Århus, en fast begivenhed hvor alle kommer for at danse sig selv frie og ind i livsglæden. Her er det heller ikke alkohollen der er i fokus, men den fælles energi ved den fri dans, hvor det handler om at danse på sin helt egen måde.

Det var en fantastisk fest, hvor vi havnede i det vildeste frie flow sammen. Ind i mellem udviklede dansen sig til en magisk kreativ fælles leg af bevægelser og stemninger på dansegulvet. Som om vi var en stor dansende enhed.

Det var totalt fedt og dejligt at være helt fri af at tænke på, hvordan vi så ud – udefra, for alle var med og totalt fordybet i dansen. Og ingen havde travlt med at være cool, vurderende og fedtet med sin energi.

Ægte feststemning opstår, når vi for en stund glemmer os selv

Det er netop det der er essensen i mine croquis-events, at være total frem for at være perfekt og ofte også stivnet og tilbageholden.

Når jeg først får dig til at tegne så fordybet og intenst at du for et øjeblik glemmer dig selv i stunden, er der ikke mere nogen til at stå i vejen for at du kan nyde og leve dit liv for fuld udblæsning, og så havner du i det jeg kalder ægte feststemning.

Har du fået lyst til at få besøg af CroquisHeksen og få kickstartet dit firma event eller din private sammenkomst, så ring på 28718840 eller send mig en mail på info@croquisevent.dk

Croquisevent til kvinder

Kvindearrangement med croquistegning: Ønsker du at

Event til mænd

Mande/ logearrangement med croquistegning som brea

Bevægelsestegning

Her går det ud på at ha’ fokus på det modellen gør

CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

“Hvorfor kalder du dig for CroquisHeksen?” bliver