Ring eller SMS

28 71 88 40

Hjem » Blog » Undervisning » Slots&Skitse – Croquistegning med alle sanser

Slots&Skitse – Croquistegning med alle sanser

Et fedt gratis arrangement, hvor du oplever tegning på en helt ny måde!

Vi ses – til en eller to slots-øl og nogle skitser!

Tag din ven (og din skitsebog) i hånden og kom på Kulturhuset Nicolai til omgang croquis-tegning og en slots-øl. Vi har inviteret CroquisHeksen Prana til at gi’ os et fedt kreativt croquis-boost.

To lækre forkælende timer, hvor Prana forfører os igennem et fyrværkeri af energi, livsglæde og sanselighed, så vi hurtigt havner i vores kreative essens, hvor vi alle bare har en fest med at tegne.

Og det bliver helt sikkert ikke kedeligt. Prana har pillet nogle af de sjoveste indgange fra croquistegning ud og sat dem sammen i et forførende kreativt flow, fuld af leg, levende streger, musik og høj energi.

Prana lever af croquis. Og tilbyder en unik og anderledes undervisningsform, hvor alle kan være med – ligegyldigt hvordan man har det med at tegne på forhånd.

Her handler det ikke om at være ”perfekt”, men om at finde modet til at skabe levende og nærværende tegninger. Og så bliver det pludselig vildt legende og sjovt at tegne – og vi havner i vores Ægte Kreativitet, hvor de spændende tegninger opstår helt af sig selv.

Du behøver IKKE at have prøvet croquis eller overhovedet have tegnet før – det som er vigtig er, at du gerne vil have det sjovt og være åben overfor at prøve noget nyt.

Vi ses – til en eller to slots-øl og nogle skitser!//Slots&Skitse

Bevægelsestegning

Her går det ud på at ha’ fokus på det modellen gør

CroquisHeksen- en det en rigtig heks eller hvad?

“Hvorfor kalder du dig for CroquisHeksen?” bliver

Ugeforløb for højskoler eller videregående uddannelser

Indføring i croquistegning, tegning efter den nøgn

Den ekspresive croquissalon

Et tegne-forløb i vores populære CroquisSalon er e